štvrtok 26. mája 2011

Jahodová ľadová Margarita

Sexi osvieženie na horúce letné večery....♥



Jahodová ľadová Margarita:
(inšpirácia www.whatscookingamerica.net )
 
Na 2-3 poháre:
8-10 jahôd
120 ml tequily
50 ml limetkovej šťavy
50 ml Triple Sec alebo Cointreau (ja som vynechala)
veľa ľadu (cca 1 až 2 šálky ľadových kociek)
čerstvá jahoda,a limetka na ozdobu

V mixéri si spolu všetko rozmixujeme,nalejeme do pohárikov,doplníme pár kockami ľadu,a dozdobíme jahodami a limetkou...

Na zdravie!!!!! Print Friendly and PDF

11 komentárov:

  1. Matka, sice alko nepijem, tomuto by som asi nevedela povedat nie :) ked sme v Nitre, tradicne sa ocitneme v Paladiu, a ja si takmer vzdy objednavam nieco jahodove, je to proste mnam! no nezda sa ti, ze ani to Paladium uz nie je to, co byvalo? to len tak na okraj :) tvoj drink vyzera fakt sexi!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja odpadnem Martinka, kolko mas este jahodovych receptov? Fantazia ! Ako nas pekne drzis v napati :-))Toto je ako stale uzasne!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Evinka,ani ja moc alko nepijem,ale toto je take prijemne piticko,a alkoholu si das podla chuti,nemusis sa drzat "receptu":)nam velmo chutilo:))..no,a co sa tyka Paladia,tam je tiez hlavny problem obsluha,inac jedlo a pitie ma nastastie stale svoju uroven:)mne tam zatial chutilo vzdy,a mooc:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lucka:noo,este pomerne dost:))len neviem ci vsetko postiham:))tento vikend bude manzelik prec,a nebudem mat pre koho:(a dakujem♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja som síce vínečkový typ, ale tomuto by som tiž nevedela odolať. Ukladám receptík. Ja som už od kedy som sa vydala a pravidelne varím a pečiem tak pribrala : ( vyzerám ako tuleňová safalátka. Tak ale nevyskúšaj také bombové receptíky.... keď musíš tak musíš....ale začali sme podvečer behať, ale aby som nemusela prestať papať : )

    OdpovedaťOdstrániť
  6. pozerám, že píšem ako maďar seknutý s čiňanom ....

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ivanka,to mi hovor:)))ja som od minuleho leta (cize od svadby) pribrala 4 kila...citim sa nechutno-nechutne,preto konecne uz ta dieta,i ked zas ked necvicim (kvoli vytknutemu clenku),neviem ci to bude mat nejaky efekt..a najhorsie je,ze ja som tak posadnuta jedlom,ze nan myslim od rana do vecera,a ked sa ma blizit chvila obeda,tak som az v amoku ako sa tesim:))a potom,ze dietuj,s takouto posadnutostou...musim si zohnat nejakeho vyháňača (nie diabla),ale jedla z mojej hlavy:)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. No Maťka ja som sa tak tešila na jahôdky že poskúšam tvoje receptíky a keď som sa ku nim včera konečne dostala, podotýkam 5 kg, tak sme ich len tak zjedli, boli tak fantastické:))))...A Margarita vyzerá veľmi osviežujúco:)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ajka:no,to jasnacka ,ze najlepsie su za cerstva:)ja jahodky milujem,ale 5 kg by som asi nezvladla:))mne staci tak pol kilecka,a zvysok uz rada vyuzijem kade-tade do dobrotok:))))

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...