štvrtok 17. novembra 2011

Pre inšpiráciu

Nemám teraz na blog veľa času,a tak som sa rozhodla prihodiť pár kúskov pre Vašu inšpiráciu...raz za čas,ak je záujem,pečiem aj na objednávku...od leta sa mi tu nahromadilo zopár kúskov,s ktorými som sa rozhodla podeliť aspoň pohľadom...recepty tentokrát neuvádzam,kedže si ich mixujem stále inak,a sama si už ani nepamätám,čo kde bolo...moja chyba,že si nezapisujem,ale aspoň je to stále iné a proces pečenia tak dostatočne akčný a tvorivý :))



         Torta z Dulce de Leche pre jedného mladého pána :)




        Sladká narodeninová tortička pre princezničku Ninku :)





        Tortička na krstiny krásnej Sarah :)






              Cupcakes na svadbičku "Miči & Riči " ♥


A to je vše přátelé :))

...... Print Friendly and PDF

47 komentárov:

  1. Jéé Maťka to sú tie čo si spomínala? Môžem sa inšpirovať? A odkukať dačo?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jejku, Martinka, chválim Ti to všetko! Vizuálne ma najviac zaujala určite prvá, ale chuť by som si netrúfla odhadnúť:) Všetky vyzerajú B O Ž S K Y!
    Mňam!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow wow wow! ty aka proficka! hned ta prva je uuuzasnaa! z coho je ten popatlany bezovy krem?
    a mimochodom super napad s tou cukrovou vatou na tej detskej torte!!! wow!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak ten první dort to je něco dokonalého, jen by mě z toho asi rozbolely zuby, to je vždy můj boj, miluju karamel a tento krém ze salka je naprostá bomba, ale na moje zoubky je to trochu moc, ale stejně bych si ho přála:) Jen se zeptám z čeho jsou ty kuličky?
    Jinak jsem vždy šťastná, když vidím, že někdo dokáže tvořit nádherné dorty aniž by je celé neobalil v marcipánu, já mám marcipán ráda, ale ten krém udělá z dortu opravdový dort, jako je třeba ten růžový, úplně slintám:D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. tak to su profi-kusky! ta prva mi vyrazila na chvilu dych, v dobrom samozrejme a vyzera neskutocne laaaakavo, ale aj tie dalsie sladkosti su dokonale! DOKONALE! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. ooooooooch ja len gulam ocami co to za nádhera, Matka!!!! Ty si velká profícka!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. martinka, tá prvá je jednoducho na zožratie! aj mňa by veľmi zaujímalo z čoho sú tie nádherné guličky...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Martinka, tvoje torty su nadherne...hotove umelecke diela :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Kedy otváraš tú cukráreň - pekáreň? Každý deň neotvorenia prichádaš o veľké zisky ...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Martinka, pridavam sa k zastupu obdivovatelov a pri pohlade na tieto umelecke diela mi napadlo presne to, co napisala Kristina (s tym marcipanom). Super!

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Maťka ty si proste umelkyňa v každom smere:) torty sú úúúúúúžasné kebyže som bližšie aj ja chcem jednu od teba:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Martinka, prekrásne tortičky, si proste šikulka! Darina B.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. omg!!!! ta prva torta je uzasnaaaaa! z coho su tie gulicky? ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Matka, torticky aj cupcakes vyzeraju bozsky, proste ako vsetky tvoje dielka! najviac ma tiez chytila ta prva, no detske su tiez krasne, stavim sa, ze obdarovanym vycarili krasny usmev a iskricky v ockach..:) Velmi fajn post, my, tvoji verni "slintaci" aspon mame priestor pre rozlet fantazie...hmmm, mnam! A tlieskam!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Matka, myslim, ze je cas na vlastnu pekaren/cukraren :)) perfektne vsetky, ruzovy volanikovy kolac pre Ninku a cupcakes su moje favoritky! skoda, ze som o tebe nevedela skor, vyuzila by som tvoj talent na mojej junovej svadbe :))

    OdpovedaťOdstrániť
  16. A Anonym, ktory pise o hroznych gycoch, co tak sa podpisat a podelit o vlastnu tvorbu??? lahko sa kritizuje na tajnasa... divim sa, ze sa nehanbis. ked si za svojim tvrdenim stojis, tak by si sa mal/mala byt schopna podpisat, nech s tebou moze mat Matka ferovu diskusiu.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. nádherné, Mati! a tá prvá, mňaaaaam!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tinka:ano,to su tie:)..tak pridala som to na inspiraciu:)


    Janya: Janka,dakujem ti moc♥..ta prva bola karamelova..som prekvapena,ako kazdeho zaujala hlavne ta:)moja srdcovka ja papuckova torticka:)



    Anetka: dakujem,dakujem,dakujem♥...a ze ty zase necitas moje prispevky???:))))no,co uz s tebou,tak precitam za teba,...krem je z dulce de leche,cize zo Salka:)))♥



    Kristinka: moc dakujem za krasny komentarik,a mile slova...ja tiez moc nie som na marcipanove torty,i ked moc obdivujem sikovne rucicky ,ktore s marcipanom pracuju a vytvaruju hotove umelecke diela:)...gulicky na prvej torte su kupovane,boli cokoladove,rozne druhy + rafaello :)



    Marysity: dakujem moc,som rada,ze sa pacia♥♥♥



    Archaa: Slavka,dakujem tii♥♥♥ ale od proficky mam daleko:)..kazda torticka je u mna skor jedna velka suhra nahod a stastia ako profesionalnosti:)


    Andrejka: dakujem♥..gulicky boli z roznych druhov cokolad,a su kupovane:)


    Chocorrol: Lubka,dakujem ti moooc♥♥♥


    Ivanka: chi:) dakujem ti♥..ked ono to nie je tak lahke:((


    Dorka: dakujem ti mooc ♥♥♥


    Ajuska: dakujem ti krasne♥ a ty torticku odo mna nepotrebujes,ty si taka sikulka ,ze si kedykolvek upecies aj krajsiu:)



    Darinka: dakujem ti mooc♥♥♥


    Mariannka: dakujeeeem♥ gulicky su cokoladove,a su kupovane:)


    Evitchka:dakujem ti za krasne slovicka♥ty to vies vzdy tak krasne napisat,ze ma proste "dostanes" :)


    Anonymny: dakujem za komentarik,uz som bola v ocakavani:))...ak by si si nasla/nasiel trosku casu,bolo by super hodit sem aj nejaky link,odkial som ich skopirovala:))dakujem♥



    Katkaeatsthis: Katka,dakujem ti moc za mile slova:))..moje favoritky su tiez hlavne tie destke torticky:)..ooch,a to by som bola nesmierne poctena upiect nieco na vasu svadbicku:))mozno na krstiny sa podari daco:)))


    Mspodniakova: Miska,dakujem ti moc♥♥♥


    Luciak: dakujeeem♥

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Martinko: tak to musel být luxus, Raffaelo a vlastně všechny bonbonky od Ferrero zbožňuju, takže ten dort by byl úplně jak dělaný pro mě:)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Martinka tlieskam Tvojim nádherným výtvorom. To Miau, v ktorom si, som zohnala v Trenčíne až v piatom stánku, ale zohnala. Vyzeráš tam perfektne. A tomu anonymovi- niekde som čítala, že bez anonyma čo rýpe, nie je blog dobrým blogom:-). A to je celkom povzbudzujúce, nemyslíš?
    DanaTN

    OdpovedaťOdstrániť
  21. úplná nádhera!!! a ako musia chutiť :P

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Úplné krásne torty a klobúk dole nad tvojou šikovnosťou (a tiež časom čo si im obetovala :)).

    OdpovedaťOdstrániť
  23. teeeda Martinka, ako vidím aj torty Ti idú úplne skvele...môžem povedať,že papučková sa ti môže právom páčiť..je zlatučká,ten kto raz robil s marcipánom vie ako vie dať zabrať :)ale aj ostatné tortičky sú skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Martinko, já žasnu (jako vždycky u tebe :D), ale tentokrát fakt mega moc!!! To jsou naprosto úžasné dokonalé dorty! Tohle kdybych tak uměla :D Fakt smekám jsi třída!

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Matka, normalne mi padla sanka. Vzdy som vedela, ze si neskutocna sikulka, ale ze dokazes taketo nadherne torticky , tak to je pre mna naozaj velke, ale zato prijemne prekvapenie. Klobuk dolu a velka poklona.
    PS: ty vzdy vies niecim prekvapit a vzdy je to milsie a milsie a krajsie a krajsie.

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Pre anonym: ze ta to bavi. Vidis, ze Matka okrem toho, ze je sikovna ( a to je pre teba asi ten najvacsi problem) je aj silna osobnost, ak dokaze celit tvojim utokom a ponechava na svojom blogu aj tvoje stupidne komentare. Ukaz ty, co vies a my ti zanechame komentare, ale nie zavistne a nenavistne ako to robis ty.

    OdpovedaťOdstrániť
  27. ja torty zdobiť neviem a preto obdivujem každého, kto ich dokáže takto krásne urobiť a nazdobiť ... mne sa páčia úplne všetky, sú nádherné ...

    OdpovedaťOdstrániť
  28. prepac:-DDD ja som to pochopila ze je to akoze torta z dulce de leche - z tvojho blogu,,, chapes... ja som trdlo, jasne,,, ved to nema logiku. prepac:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Martinka, už aby si mala tú cukrárničku...ja tam budem non-stop..toto čo robíš je úúúžasne a krásne a určite chutné! klobúk dole

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Maťka niečo úžasne :) no ako nemam slov na to aka si šikulka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Kristinka:to som rada,že si si mohla pochutnat aspon takto virtualne :)♥


    Anonymny: Danka,dakujem ti moc za krasne slovicka,a aj za to,ze si si kvoli mne kupila MIAU..to si nemsierne vazim♥..a co sa tyka anonyma,uplne s tebou suhlasim..ved taky je aj zivot..nic nemoze byt len cierne alebo biele :)


    Ninka: dakujeeeem♥



    Kinga: dakujem ti mooc ♥..casu to veru zobralo riadne:)



    Gabika:dakujem ti moc,od takej tortarky si pochvalu extra cenim..ale na marcipan ja nie som dostatocne sikovna,takze ani na jednej z tychto torticiek,nie je ani stipka marcipanu:)



    Andrejka Mnamoty: dakujem ti moooc♥♥♥


    Adrianka: dakujme ti krasne za take mile slova,ty vies vzdy tak potesit a pochvalit♥♥♥a co sa tyka anonyma,toho ja neriesim..pride mi to skor zabavne uz:))



    Janka:dakujem ti moc,a torticky urcite zdobit vies♥



    Anetka: cosi..dufam,ze chapes,ze ja ten moj komentar myslim len zo zartu :)))♥lebo sme sa o tom vtedy osobne bavili:))



    Natali: dakujem ti ♥♥♥


    Michaelka 2107: dakujem ti moooc ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Matka, vsetky tvoje vytvory su pre mna proste uzasna podivana a ak by sa este dali aj ochutnat, to by bola rozpravka hmmmmmm, ale so zvoncom by som rovno mohla ist na tvrdu redukcnu dietu :o)))) Prva karamelova torticka je pre mna uplne dokonala, je nadherne farebne skombinovana, jednoducha a pritom taka zaujimava. Proste dokonalost sama :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Catalina:Katka,a tebe som zabudla podakovat..este ze som si to vsimla..moc ti dakujem za krasny komentarik,...ale ty to predsa "umis",a dokonca omnoho lepsie ako ja..tym som si ista:)


    Natalka:dakujem ti strasne moc za mile slova:)som velmi rada,ze sa ti torticky pacia:)

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Mati, no to nie je zly napad :) len to este chvilku potrvaaa :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Katkaeatsthis: nikdy nevies:))raz mi jedna mlada mamicka povedala,ze je to jednoduchsie ako "nove topanky" :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Mati, torticky su nadherne, tie detske ma uplne dostali ...si neskutocne sikovna a kreativna. Tvoj blog navstevujem pravidelne, velmi sa mi paci a vzdy sa tesim, cim novym zasa prekvapis ...uz zopar receptikov som vyskusala a zatial ani raz nesklamali :))
    Martina NZ

    OdpovedaťOdstrániť
  37. booože, Maťka, to snáď ani nie je skutočnééé :) si skvelá, chcela by som byť "Tvoj" oslávenec :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Martinka, prekrásne torty... a som presvedčená, že sú nielen pastvou pre oči, ale isto nesmiernym zážitkom aj pre chuťové poháriky. U Teba sa to vždy krásne skĺbi do dokonalej harmónie.
    Takže sa pripájam k čakateľkám na kontakt na Tvoju cukráreň :))) už aby sme sa v nej všetky stretli na kávičku a zákusok od Teba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Anonymny: Martinka,moc ti dakujem za nadherne slova..to si ani nezasluzim tolko chvaly..DAKUJEEEM♥♥♥


    Andurejka: dakujem ti ,Andrejka zlata♥♥♥...a nie je problem..kludne sa mozes stat mojim oslavencom:)


    Evianka: zlata,dakujem ti moc...to by bolo krasne,stretnut sa raz takto u mna v cukrarnicke..mozem sniiiiiivat :)).....tolko krasnych slov takto na vecer,ved ani nezaspim...dakujem ,ze ste,moje mile "komentatorky" ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  40. Martinkaaa, že by som si na svoje narodeniny objednala tortičku u Teba? to by sa dalo, nie? neviem, či by som sa potom ale chcela deliť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Andrejka,no dalo:))ale narodeninky by si asi musela oslavit tu u nas v Nitre,ako to tak vidim:)))♥

    OdpovedaťOdstrániť
  42. jedine, že by som si tam po ňu niekoho poslala :)) vymyslím :) ale teším sa na ďalšie foto Tvojich inšpirujúcich kúskov, veľmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  43. Maťka tortička s guličkami je úžasná, ak dovolíš budem sa inšpirovať .. tatino mal 60 a budeme mať oslavu, niečo podobne by som mu spáchala ..ale asi čokoládové :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  44. My Way: Gabika,uz sa neviem dockat tvojej verzie:)dufam,ze sa podelis na blogu:)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...