piatok 23. decembra 2011

Vianočne...



Milí moji,
chcem Vám ešte popriať krásne a pokojné Vianoce,nech ich prežijete v zdraví,s chuťou, s radosťou  a vďačnosťou....Ja som za tento rok veľmi vďačná....splnili sa mi priania,o ktorých som ani nesnívala...
Nech je teda aj ten Nový rok ,rokom splnených prianí..a hlavne, nezabúdajme snívať....♥





Balenie darčekov je pre mňa tá najväčšia zábava...














Sladké a Veselé ......


Print Friendly and PDF

35 komentárov:

  1. Aj Tebe, Martinka, krááásne, šťastné, veselé, voňavé :)) nech sa Ti aj naďalej plnia sny a nech nás stále tešíš takýmito nádhernosťami a chutnosťami:) balenie darčekov zbožňujem aj ja, tie Tvoje vyzerajú tak nežne a naozaj vianočne, krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. krajší stromček som ešte asi nevidela užasný je klobúk dolu...prajem pekne sviatky a tesim sa na dalsie prispevky v novom roku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Přeji ti nádherné a klidné vánoční svátky.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prekrááásny stromčekk,ako všetky tvoje dielka:-)krásne sviatky...pa Maťa z mmb:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Martinka, želám šťastné a pokojné sviatky. Krásne zabalené darčeky, stromček zahalený do bielej nehy. Teším sa na ďalšie chutné a chrumkavé príspevky v novom roku. Renata

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherná vánoční atmosféra (ostatně jako u ostatních předešlých příspěvků) a krásné vánoční dekorace a dárečky! Martinko - všechno krásné o Vánocích a vše nejleší v novém roce 2012 Tobě i Tvým nejbližším!
    P.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. krásne vianočné fotečky ... šťastné a pokojné Vianoce prajem ... Jana :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Martinka, tvoj cit pre estetično a detail sa zase raz prejavil. Nádhernéééé.... želám Ti zo všetkého len to najlepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Matka, ani nedycham, skutocna lahodka pre oci..takto krasne zabalit balicky, juj, aj by mi luto bolo nieco vybalovat :) vidiet, ze si do toho dala cele srdiecko, nehu a radost! nech su vase vianoce plne lasky, najmilsich ludi, a veselych chvilok. a novy rok nech ta prekvapi aspon tak, ako tento uplynuly. GOD JUL od nas, ved vies..:)) paaa

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Krásné!Nádherné vánoce a bohatého ježíška!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Andurejka: Andrejka,dakujem ti moc za mile slova aj krasne prianie♥nadherne sviatky prajem♥


    Michaelka:dakujem moc za taku krasnu pochvalu..moc si to vazim♥..tesim sa tu na teba aj v buducom roku:)


    Miska: dakujeme♥krasne sviatky aj vam do dalekeho sveta:)


    Amelie: dakujeeem♥krasne sviatky aj vam:)



    Anonymny: Matuska,dakujem ti mooooc♥aj ten vas je nadherny:)


    Renatka: dakujem ti za krasne slova:)♥tesim sa tu na teba aj v buducom roku:)



    Papaja: Pavlinka,dakujem ti za nadherne slova,aj prianie..vsetko len to najlepsie a najkrajsie prajem aj Tebe a Tvojej rodinke♥♥



    Janka: dakujem♥krasne sviatky aj Tebe:)


    Ivanka: dakujem ti moc:)zo srdiecka prajem to najlepsie aj tebe a tvojej rodinke♥


    Anonymny: Evulienka,ako by som len nevedela..tvoje krasne slova hovoria za vsetko♥..dakujem ti za ne,a nadherne sviatkovanie,domacu pohodicku,lasocku a hlavne zdravicko, prajem aj vam do zasnezenej krajinky♥♥


    Michaelka: dakujem krasne♥ aj Tebe pekne sviatky prajem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Cervene pruhovane steny? Otras!! Stromcek gyc pur. Darceky ujdu, az na tie gycove decky pod kolace, tie odtial vyhod :))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Martinka, usmevov-plne a pozehnane Vianocne dni Ti prajem a nech je Tvoja fantazia a kreativita nekonecnaaaa a mozes nase pohlady tesit svojimi vytvormi aj v dalsom roku! :)

    p.s. veru krasny stromec aj vsetky tie vianocne "serepetičky" a darcekove balenie tiez originalne oku-lahodiace :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Krasne sviatky Matka! Vsetko opat krasne do detailov vyzdobene :))

    @ Anonym, to ta vazne este aj na Vianoce bavi? what goes around, comes around, karma ta dostane, ver tomu. Naco sem vobec chodis, ked sa ti nic nepaci? To je ako dobrovolne si varit a jest kelovy privarok, ked ho neznasat a stazovat sa... Krasne sviatky ale aj tebe, snad ti aspon teraz na Vianoce dojde, ako sa chovas a uvedomis sa.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Martinka krásny stromček , všetko úplne dokonalé :) ale od teba sa nič iné ani čakať nedá ... Prajem Vám krásne Vianoce
    ´´ a nedá mi napísať Anonymnému návštevníkovi tohto blogu.. : keď sa ti niečo nepáči, jednoducho sa nato nepozeraj. Myslím, že nie je povinné aby si navštevoval Martinkin blog keď vždy máš niečo proti. Ale asi to bude tým, že závidíš aká úžasná,dokonalá a šikovná je a je jednotka v tom čo robí. Krásne sviatky aj Tebe a viac rozumu do Nového roku!

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Anonymy: krasne sviatky prajem:)

    Marysity: dakujem ti za nadherne prianie♥♥♥vsetko len to najlepsie aj pre teba a Tvoju rodinku:)



    Katka: dakujeeeem♥♥♥a posielam vam virtualne snohove vlocky do Vietnamu:)


    Natalka: tolko chvaly si nezasluzim ani trosicku...od dokonalosti mam daleko,ver mi:)..ale velmi si to vazim:)kraasne sviatky aj Tebe♥

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Martinka, želám Ti krásne sviatky, nech tento blog aj naďalej taký inšpiratívny ako bol v tomto roku, nech sa Ti darí, nech sa Ti plnia túžby a priania. V Alchymistovi od P. Coelho je krásna veta ,,Keď si niečo skutočne veľmi želáme, celý vesmír sa spojí, aby nám pomohol".
    DanaTN

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Danka:nadherne si to napisala..:)a krasna veta Paula Coelha,ma v mysli sprevadza od chvile,ako som si tuto knizku precitala:)viac krat som sa na vlastnej kozi presvedcila,ze to nie je len obycajna veta,je magicka a pravdiva:)...nadherne sviatky aj Tebe,a dakujem za kazde mile slovicko v tomto roku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Veselé Vánoce přeji! :-) Krásný stromeček...

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Tak ten stromek stojí za to:) přeju krásné vánoce

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Matka aj tebe krasne, pohodove vianocne sviatky. Stromcek sa mi velmi paci a paci sa aj mojim dievcencom.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Martinka, stastne a vesele aj Tebe a Tvojej rodinke. Krasny stromcek, krasne zabalene darceky!! Ale od Teba by sme ani ine necakali, dokonale ako vzdy:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Pokojné sviatky prajem. Fotky a najmä to čo je na nich vyzerá úžasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  24. mňamky, to dole to čokoládkové je čo?

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Maťka opäť krása a tie balíčky sú nááádherné, to máš obyč baliaci papier? Fakt pekné, také krásne jednoduché:)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Maťka, krásny zvyšok sviatkov, ani som sa sem poriadne nedostala. Krásna výzdoba. Som na seba nahnevaná, dakedy som sa aj ja vyhrala takto s balením , ale posledné roky som to len odflákla. Hanbím sa keď sa dívam na Tvoje krásne balenie. Ale čo už. Máte krásny stromček.U nás je každý rok živý, a každý rok kúpime mimoriadne krivý :-) ale ako vraví môj muž : Aj tie krivé stromčeky potrebujú lásku na Vianoce.Keby nebolo detí, nechala by som stromček bez ozdôb, len so svetielkami . Inak všimla si si , že anonym ťa dokonca aj trocha pochválil :-D

    OdpovedaťOdstrániť
  27. I hope you had wonderful christmas days!
    Your photos are so beautiful! I love your christmas tree and the wrapping!
    Wish you a happy new year!
    Hugs
    Yvonne

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Martinka, hladala som na nete recept na obycajny bananovy kolac a natrafila som na neobycajne nadherny blog plny prekrasnych fotiek, aranzmanov, nalad...je uzasne na sklonku roka zistit, ze na SK su tak krasni, sikovni, uspesni, mili, sympaticki, usilovni, etc. ludia, niekedy uz clovek prestava verit...teda aspon ja som na chvilu zapochybovala, ci to nepise nejaka manzelka zbohatlika zo zamoria :-D, Vase fotky su profesionalne /podla mna/, jedlo vyzera uchvatne a chutne, rovnako vsetko na tomto blogu. Aj ked nic nestiham, aj tak mi nedalo a pozrela som si vase fotky na MMB a nemozem sa vynadivat na Vase dielka a diela aj z obl. vitraze /ak sa nemylim, tak sa to vola?/ WAW!!!!
    nemam slov, pridavam si Vas k oblubenym polozkam ;-)
    Vsetko naj do NR 2012, len tak dalej!
    zuza

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Ahoj Martinko, vše nejlepší v novém roce. Snad nás stále budeš zásobovat nějakými dobrůtkami a krásnými fotkami.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Marti, to jsou nádherné fotky! A Tvůj vánoční stromeček naprosto luxusní!! Také Ti přeju jen to nejlepší do nového roku 2012 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Janya: Janka,dakujem ti:)dufam,ze aj Ty s rodinkou si si uzila nadhernych a pokojnych sviatkov:)


    Markettka: dakujem moc♥dufam,ze aj ty si prezila krasne Vianoce:)


    Kristinka: dakujem♥som rada,ze sa paci,a verim,ze aj ty si uzila krasnych sviatkov:)


    Adrianka: dakujem ti moc,aj tvojim dievcatam♥verim,ze aj vy ste prezili krasne sviatky v kruhu milovanej rodinky:)


    My way:Gabika,dakujem:)verim,ze aj tie vase take boli:)


    Lucka: dakujem ti moooc♥..a dokonale, ako pre koho,mna balenie darcekov velmi tesilo,kdezto obdarovaní balenie roztrhali bez povsimnutia:( (teda az na mojho manzelika♥ )...veri,ze aj vy ste si prezili krasne sviatky:)


    Kinga: dakujem ti mooc♥..verim,ze aj ty si uzila nadherneho vianocno narodeninoveho dnika:)pre aku dobrotu si sa nakoniec rozhodla??..



    Domkac: to dole je "Dulce de Leche",cize skaramelizovane Salko..:)


    Ajuska: dakujem ti moc♥som velmi rada,ze sa ti balicky pacia..ano,je to ten najobycajnejsi papier..moj Boris si zo mna trosku utahoval,ze to su ako balicky od masiara:))


    Tinka: no,vidis,ja som s asem dostala poriadne az teraz,takze stale si na tom dobre...dakujem ti za mily komentarik,a ty s aurcite nemas za co hanbit,co tam po baleni...hlavne ,ze su darceky balene s laskou a od srdca:)..tie moje si aj tak okrem Borisa nikto nevsimol,a ani nepochvalil...ale aspon ja som sa pri nich vytesila:)..a to mate krasnu tradiciu ziveho stromceka..my sme este zivy nemali,ale raz,ked nahodou budeme mat domcek,alebo aspon vacsi bytik,tak bude aj zivy,vo velkom kvetinaci:)moje snivanie:)..vsetko len to najlepsie do Noveho roka,Matka♥



    Yvonne: Dear Yvonne,thank you for your lovely comment..I hope,you had beautiful christmas also..many happines,health and love for You♥



    Zuzanka: ani neviete ,aku radost mi sposobil vas mily komentarik,a ako mi skraslil den..moc si Vasich slov vazim,a som vdacna za milych a prajnych ludi,ako ste Vy♥..som velmi rda,ze sa vam blog aj moje male vitrazne dielka pacia..moc DAKUJEM,a vsetko len to najlepsie prajem do Noveho roku♥


    Janka: dakujem ti:)vsetko len to najlepsie aj Tebe aj tvojej rodinke prajem,a velmi dufam,ze aj tento rok to tu bude sladko rozvoniavat:)



    Catalina: Katka,moc ti dakujem ,a tesim sa,ze sa ti stromecek paci♥..Vsetko len to najlepsie,najkrajsie,najzdravsie aj Tebe prajem:)


    Happy Lenulka: dakujeeeem♥ kraaasny a vydareny rok aj Tebe♥

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...