streda 15. augusta 2012

You & Me





Dnes uzrel svetlo sveta jeden nádherný a jedinečný časopis ,za ktorým stoja v prvom rade úžasne šikovné dámy Lucka a Radostina ...
A mne je nesmiernou cťou ,že som sa mohla tiež stať (aspoň na chvíľočku) malinkou súčasťou tohto skvelého tímu a mala som tú možnosť ocitnúť sa na jednom virtuálnom mieste s ľudmi ,ktorých prácu tak obdivujem ....
Za prekrásne fotky,ktoré nájdete v časopise,skláňam obdiv manželom Peťovi a Veronike Velickým  
Takže sa smelo zalistujte, určite neoľutujete :)


Print Friendly and PDF

22 komentárov:

  1. vdaka za zdielanie, naozaj krasne, plne inspiracie a ozaj super fotociek :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Maťka časopis som si dolistovala...áááách jaj vydávať sa tak ešte raz...tóóóľko krásnej inšpirácie:)
    PS: ...a pozerám , že máš ružového pomocníka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ajka,veru ,ja by so sa kazdy rok najradsej vydavala..len mat nejakeho sponzora na to :)) aaa,ano ,dobre pozeras...moj vysnivany ruzovy krasavec :)sice som si radost z neho trosku skomplikovala,ale hlavne,ze je doma :))

      Odstrániť
  3. Maťka moja čím viac o Tebe čítam, tým si ma viac a viac získavaš, vidím, že si veľká veľká šikuľka teším sa veľmi s Tebou, že sa Ti tak darí..... každý deň aj päťkrát idem na Tvoj blog pozrieť čo máš nové.....(robila som Tvoj sicílsky rajčinový džemík (nebíčko v papuľke) a dcérka v práci sa každému chváli, že aký džemík som urobila a každý chce ochutnať, tak musím spraviť aspoň z dvoch kíl paradajok) to na pobavenie.....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reuska,no,ono sa mi az tak nedari,ako to mozno na prvy pohlad vyzera ...ale aj tak ti dakujem velmi za mile slova,krasne sa to cita ♥♥ a tesim sa,ze dzemik ma taky uspech :)

      Odstrániť
  4. Maťka, krásne fotky, máš nádhernú kuchyňu! Len ma trošku mrzí český preklad rozhovoru, akoby si to už nebola ty... ale chápem, v súčasnosti už žiaľ väčšina Čechov má s našim jazykom problém... Ale inak super, verím, že čoskoro budem čítať s tebou rozhovory v angličtine a v ďalších svetových jazykoch, máš na to!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Adusenka,dakujem ti moooc a tesim sa,ze sa ti paci aj nasa mini- pidi kuchynka :)) ..casopis inak vysiel okrem cestiny,aj v anglictine a bulharstine :))

      Odstrániť
  5. Teším sa s Tebou a nielen to, teším sa aj spolu s vydavateľmi (-kami), že prišiel na svet tak očarujúci zdroj svadobných inšpirácií. Keď som sa vydávala ja, mala som krátke tmavomodré šaty, v ruke zviazané frézie a dokopy štyroch hostí. Už je to vyše 15 rokov, dnes sú iné možnosti, iste by som sa vybláznila, ale aj tak je najdôležitejším elementom láska. Taká, ktorá verí a vytrvá :)
    Pekný rozhovor, Maťka, raz by som Ťa chcela poznať aj osobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Janka,veru aj ja sa velmi tesim,ze nieco taketo krasne a inspirativne sa zrodilo :) som si ista,ze keby to bolo pred 15rokmi,mas v nom svoje cestne miesto :) urcite si bola neprehliadnutelna :)
      Dakujem ti velmi a taktiez dufam,ze sa nam raz podari stretnut aj osobne..ak by si nahodou mala cestu,si vitana ♥

      Odstrániť
  6. Ahoj Martinka,
    Omlouvám se vsem za moja špatna čestina. Chtěla jsem ti poděkovat ještě jednou, že si zkrášlila náš časopis a samozřejmě pro lahodné dezerty a zmrzlina :). Pokracuj dál s nádhernou práci,
    Radostina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Radostinka,
      neni zac se omlouvat..tvoja cestina je skvelaaa :) to ja dakujem,ze ste mi dali prilezitost ,bolo mi ctou Ta spoznat :)
      Dakujem ♥

      Odstrániť
  7. Krásny časopis, veľa neviest môže z neho čerpať inšpirácie! :) A stránky, ktoré patria tebe sú nádherné! Si strašne šikovná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veronika,velmi ti dakujem a mam radost,ze sa casopis paci :)

      Odstrániť
  8. Krásný časopis, nádherné fotografie a inspiraci v něm najdou nejenom nevěsty! Opravdu úžasná práce!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Martinka, Ty si mi spadla rovno z neba! Ake krasne inspiracie, aka krasna Ty, ake krasne vsetko! Uz sa tesim na osobne stretnutie pri svadobnych kolacikoch ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Oneskorene gratulujem, snáď ma ospravedlní len to, že mám doma dvojmesačného chlapčeka:-). Obdivujem okrem krásnej kuchyne a skvelých receptov aj to, že popri varení vyzeráš ako princezná.
    DanaTN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Danka,vobec sa nemusis za nic ospravedlnovat...ved tvoje komentariky su ako balzam na dusu,moc si to vazim a dakujem ti ♥♥♥

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...