utorok 20. augusta 2013

Radosti :)

Opäť mi je veľkým potešením a cťou ,že sa "Dulce de Leche " objavilo aj v tlačenej verzii :)
Tento krát ma môžete nájsť v najnovšom čísle nemeckého  magazínu  Sweet Dreams Magazine ,kde uverejnili "môj" recept a fotografiu na makovo tvarohovú tortu  (síce v trošku pre mňa divnej úprave,ale nevadí :) )




                                                                            ***

 A rozhovor so mnou môžete nájsť v najnovšom čísle magazínu  Profit ,za čo ďakujem redaktorke
Beatke Ksenzsighovéj :)


Nájdete ma tam v spoločnosti ďalších šikovných blogerov a článok si môžete prečitať aj online
" TU "  :)




Teším sa a ďakujem ♥




Print Friendly and PDF

20 komentárov:

  1. Maťka, si šikovnica šikovná. Teším sa aj za Teba, ja osobne si článoček veľmi rada prečítam ♥ Držím palce, nech sa darí aj naďalej ♥ ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úprimne gratulujem a prajem mnoho ďalších a väčších úspechov :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Výborne, len tak ďalej :) Bude z teba veľká hviezda! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To "Sweet dreams" cislo som ti kupila a este pozeram na tu fotku, ze tu som uz niekde videla... a ze chryzantemy davas na fotky iba ty... ale co by si ty robila v nemeckom casopise?? Haha. Ale ta ich upravena fotka je 100% lepsia. Asi chceli zakryt tie chryzantemy :)
    Petra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. P.S. Mimochodom, v casopise je pri tejto fotke uplne iny recept.
      To oni robia bezne. Fotky z blogov a recept uplne iny. Potom sa clovek cuduje, ked to co urobi nevyzera ako na fotke.
      Petra

      Odstrániť
    2. Petka,dakujem za zaujimave postrehy a "rozsirenie mojich obzorov " :) Co sa tyka chryzanten,tak myslim,ze ak by ich chceli zakryt ,tak si asi vyberu inu fotku ..urcite nie som prva ani posledna ,ktora zverejnila fotografiu makovo tvarohoveho kolaca ,takze sa im asi len evidentne musela pacit,kedze si odo mna vypytali suhlas na jej uverejnenie :) Zial,casopis este nemam doma,takze nemozem posudit ,aky recept pouzili ...ale to uz je vlastne ich problem :)

      Odstrániť
    3. To bol zart s tym zakrytim chryzantem, haha :D Podobne stmavovali vsetky fotky ktore maju v rubrike "Mak". Suhlas na uverejnenie si od teba vypytali, pretoze sa potrebuju "kryt" - ide tu o autorske prava na fotky, ze. Ale v casopise nie je napisane, ze ty si autorkou fotky, nie si tam vobec spomenuta - tak ako nie su spomenute ani ine blogerky od ktorych maju fotky.
      Co sa tyka receptu, spominam to preto, lebo ty pises, ze uverejnili "tvoj" recept - spravne pises v uvodzovkach, kedze nejde o tvoj recept, nakoniec ani o recept Evy T. z mimibazaru, aj ta ho odpisala z nejakej madarskej stranky. Oni tam maju recept na Makovo-syrovü tortu s krupicou. Makova napln je v krupicou a syrova napln je robena z ricotty.
      Petra (nie Petka, nie som male dieta)

      Odstrániť
    4. Moja mila komentatorka " Petka " :) (nepoznam pravidlo o tom,ze pekne a zdrobnene sa ma hovorit len detom )
      Najprv ako zacnes niekde pisat ,by si si mala uzrejmit fakty a nielen tak bezducho "mudrovat" ...casopis mam uz doma ,takze som zistila ,ze recept naozaj pouzili iny ,ale nevidim na nom nic zleho ..mal by sa podarit aj podla toho ich ,nepridu mi tam uvedene ziadne nezmysly,nieco uz mam odpecene ,takze myslim,ze viem posudit :) a taktiez som zistila ,ze je tam pri recepte uvedene aj moje meno,aj moj blog, aj mena ostatných autorov fotografii :) takze tak ! krasny vecer prajem a hlavne klud na dusi :)

      Odstrániť
    5. Iritujes ma uz len tym ako ma oslovujes, to nie je "pekne" ale trapne oslovovat dospelych zdrobneninami, vlastne pouzivanie zdrobnenin vobec, ak sa nejedna o deti, male zvierata alebo male veci. O tych strasnych 'smajlikoch' na mimibazare - ktore tam davas aj ty - nehovoriac. Hroza.
      No, prepac, mas pravdu, su tam autori fotiek napisani - kolmo - to teda urcite kazdy cita, ked si to clovek ani nevsimne :D
      Ja som nepovedala, ze je "na recepte nieco zleho"?!?! Mne vadi, ze recept nie je z tvojho blogu a preto nezodpoveda tomu, co je odfotene na fotke. Vadi mi to nielen v tomto pripade, ale vseobecne, ked urobim nieco podla casopisu a vyjde mi nieco ine ako je tam zobrazene. Nasla som uz v mnohych receptoch v casopisoch chyby. Ja mam totiz tiez nieco uz odpcecene, vies :)
      Ja klud na dusi mam, moja, len teba som nejako rozcertila, haha :D

      P.S. Odpovedat mi nemusis, na tvoj blog uz ani "nepachnem" :D

      Petra (v ziadnom pripade nie Petka)

      Odstrániť
  5. Dobrý deň Martinka,
    len som sa chcela úplne mimo tému spýtať, či je platný váš e-mail, ktorý máte uvedený na blogger profile:) Ďakujem krásne!
    Juliana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Díky za odpoveď, na martinapinterova slimak seznam.cz som teda znovu odoslala správu, asi mi blbne mail. Prosím, mrknite na to a dajte vedieť, teším sa:)

      Odstrániť
    2. Ja som vam poslala uz dve spravy na vas mail ,tak mi dajte vediet ,ci dorazili,lebo ta prva zrejme nie :(

      Odstrániť
    3. Stále nič, dorazila tá druhá, ale nič preposlaného. Skúsim poprosiť ešte našich IT, čo sa deje, či to nepadá niekam inam.. Je to nepríjemné, mrzí ma to.
      J.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...