pondelok 7. novembra 2016

Džúsy a pyré -šikovné vitamíny na každý deň


Mám veľkú radosť, že Vám môžem tento krát predstaviť niečo, čo je chutné, a zároveň plné vitamínov..


Rada by som Vám  trošku priblížila projekt ,ktorý sa zameriava na ovocné džúsy a pyré v smart forme ...V smart preto, lebo sa nemusíte trápiť so šúpaním zeleniny a ovocia , ale máte ihneď dostupné vitamíny, ktoré si môžete vziať kdekoľvek so sebou ..čo mne ako pracujúcej a večne nestíhajúcej mamičke celkom vyhovuje :)
A čo ma teší, vyhovuje to aj mojej Meliske ...u nej našťastie nemám problém ,že by som do nej ovocie a zeleninu nevedela dostať, ale odkedy chodí do škôlky, tak väčšinu dňa už nemám na jej stravu dosah ..tí, čo si trošku čítate škôlkarské jedálničky (v bežných štátnych škôlkach),tak mi dáte isto za pravdu ,že čerstvého ovocia a zeleniny je tam žalostne málo ...Podľa odporúčaní WHO by sme mali každý deň zjesť minimálne 5 porcii ovocia a zeleniny... a tak cestou do škôlky, vezmem aj pyré alebo džúsik a ranná dávka vitamínov je splnená :)



A ja mám srdce na mieste, lebo džúsy a pyré vyrobene 100% z ovocia a zeleniny sú bohatý zdroj vitamínov a minerálov. Neobsahujú pridaný cukor, farbiva alebo konzervanty a to sa počíta :)
Ako si dopĺňate vitamíny Vy ? páčila by sa Vám takáto SMART forma ?  .....






.

Print Friendly and PDF

2 komentáre:

  1. Milá Martinka, mám synčeka v rovnakom veku a fungujeme presne takto, kupujem mu 100% lisované šťavy a čisté ovocno-zeleninové kapsičky. Máme problém papať čerstvé ovocie a zeleninu, nejaký kúsok jabĺčka, mandarinka prípadne paradajka, áno, ale niečo iné nie. Takto mu na cviklovo-jablčkový džúsik poviem, že je malinový a hneď ho vypije ;-) a rovnako kúpim zeleninovo-ovocnú kapsičku, a je to :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...