piatok 7. októbra 2011

Zázraky sa dejú......

A tak sa  "Dulce de Leche"  ocitlo v MIAU...ďakujem za to úžasnej redaktorke Gabine Weissovej,a samozrejme aj jéj sestre Veronike :)...a v neposlednom rade ďakujem aj "Vám" ,že fanúšikujete a šírite vôňu mojej kuchyne ďalej...
Pre tých,ktorí nemajú možnosť kúpiť si MIAU,prinášam Vám sľúbený sken...ospravedlňujem sa za kvalitu,ale lepšie mi to nešlo:(















A malý dôkaz toho,že mi chutilo už od malička...fotku,kde mám na krku zavesenú kuraciu kosť,som u mňa nenašla,ale ak nájdem u rodičov ,doložím:)

Print Friendly and PDF

35 komentárov:

  1. Matka! Tak krasne a s citom napisane! Mam pocit, ze Ta uz za tie rocky poznam, a viem, ze mas nielen krasne fotky a lakave receptiky, no aj krasnu a cistu dusu. Oj, nadherne, dakujem, ze si to tu zdielala, na casopis v rukach si este budem musiet pockat..nech sa ti dari, nech sa splnia vsetky tvoje snicky a tuzby, prinasaju radost a krasu tolkym ludom..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Evinka moja zlata,az mam zimomriavky po tvojich krasnych slovach...tolko chvaly si vobec nezasluzim...DAKUJEM TI ♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Martinko, TY jsi dokonalá! Moc ti to přeju a doufám, že budou i další články, protože o tvém blogu by měli vědět všichni a to povinně! Článek je krásně napsaný a nejenže jsou nádherné tvoje fotky a recepty, ale i ty jsi moc pěkná! Neděláš náhodou modelku?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Matka, precitala som jednym dychom. Krasny clanok, ktorym som ta poznala opat o trochu viac. Si krasne, sikovne mlade ziena. Prajem vsetko len to najlepsie, nech sa ti dari nielem v blogovani, ale aj v osobnom zivote. Nech sa ti splnia vsetky tuzby a sny. Drzim palceky. Cmuk Ada

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Martinka, gratulujem. Za svoju snahu a kreativitu si to skutočne zaslúžiš. Chodiť na tento blog je pre mňa radosť. V pondelok idem zháňať MIAU.
    DanaTN

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Jeej to je krasne Martinka!! Ty si krasna, tvoje recepty su krasne a tvoje fotky... ved vies :) SUPER!
    Miska (Recepty z Indie)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. jéééj to je supeer článok. super napísaný, krásna fotka. paráda, maťka! naozaj gratulujem, musi byt na teba cela rodina strasne pysna!!!!

    este raz: SI MACHERKAA!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Maťka nedá mi tak aj tu napíšem, ten článok je absolutne super, a si tam kráásna, ale to si aj LIFE. Pre ostatných...stretli sme sa life :-) je to veľmi milé a príjemné , kupila som si ho hned ráno ked som šla do práce na tej OMW, a tuším som ti aj prvá písala :-)prajem ešte veľa takých článkov, a priala by som ti aj vlastnú relaciu :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ...blahoželám :-) krásny blog, super článok...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Martinka :) gratulujem, super clanok...chvala patri nielen redaktorke ale v prvom rade tebe :) tvoje odpovede su super, ked som ich citala, usmievala som sa :) straaaaaaaaaasne sa tesim s tebou, zasluzis si to :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. pripajam sa k radosti z tohto clanku! fakt krasne napisane! som velmi vdacna,ze som mohla objavit tvoj blog! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Mati, gratulujem k uzasnemu clanku!!!! Zasluzis si to,a myslim to uprimne, pretoze tvoj blog sa mi zda, zo vsetkych blogov, ktore sledujem, uplne najkrajsi a najoriginalnejsi :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. MAťka je rodena hviezda, a ja viem, že ešte o nej budeme počuť a celé Slovensko bude v húfoch chodiť nakupovať jej nadpozemské dobroty do jej cukrárne, ideálne do siete jej cukrární. No nemám nádherny sen? MAťka, prajem ti , aby to raz vyšlo!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. UUUUZASNEEEE, naozaj, nemam slov ako vzdy, lebo uz by som sa iba opakovala, vsetko uz bolo povedane, jednoducho tvoj krasny blog si urcite zasluzi takuto prezentaciu, ty si to zasluzis Martinka. Drzim palce na vyplnenie vsetkych snov. Aj do Nitry by som chodila, keby tam vznikla tvoja cukrarnicka:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Maťka ja budem netrpezlivo čakať na tvoju cukráreň už teraz sa teším:) Prajem ti hodne lásky lebo bez nej to nepôjde:)
    PS:Per astera ad astra:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Martinka, blahoželám k prvej medializácii. Teda skôr k druhej, ak za prvú považujeme internet a tvoj blog. Vcelku som sa pobavila a v duchu sa usmievala, keď som článok čítala a my sme sa prednedávnom bavili o tvojom potenciálnom pôsobení na poli gastronómie a o tom, či by si si nechcela otvoriť vlastnú cukráreň. Veľmi som zvedavá, čo táto medializácia spraví s tvojim blogom, s fanúšikmi, s číslami, ale najmä, určite budem s napätím sledovať, kam ťa posunie. Držím veľmi palčeky.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Catalina:Katka, dakujem ti moc za nadherne slovicka♥♥♥....a ver mi,ze od dokonalosti mam daleko,a veru aj od modelky mam daleeeeekooo a hlavne uz aj širokooo:)))


    Adrianka:dakujem ti kraaasne♥


    Danka: zo srdiecka dakujem♥


    Miska zlata-to tvoje slova su krasne..zo srdca dakujem♥


    Anetka:dakujeeeem ti moooc♥♥..a ci je rodinka pysna?..tak to by som nepovedala,a ak ano,tak to dobre maskuju:))..naši clanok zhodnotili dvoma vetami...pochvalili fotku (aj to mamka nezabudla zhodnotit moje kila navyse:)) ),a povedali,ze keby som sa takto snazila aj s vitrážami,už som mohla byť bohatá:)))


    Tina24: Tinka zlata,dakujem ti moc za krasne slova,a vazim si,ze si si kvoli mne casopis kupila♥♥♥...a po vlastnej relacii akosi ani netuzim,ja sa pred kamerou velmi hanbim:)))uplne by mi stacilo zasit sa niekde v tej "nasej" cukrarnicke,a mat svoj vlastny sladky svet..



    BenJ:dakujem moc♥


    Lubka:dakujem ti z celeho srdiecka,som rada,ze sa ti clanok paci:)♥♥♥



    Marysity:dakujem ti♥♥♥ a ja som vdacna,ze si tu:)


    Mariannka:dakujem moooc za taku pochvalu♥♥♥moc si to vazim:)



    Adushka zlata:panecku,len neprehanaj...strasne ma tesia tvoje mile slova a vizie,ale myslim,ze tento clanok je moj maximalny uspech,za kt.sa uz nedostanem,preto sa mu tak tesim:))..ale aj tak ti moooc dakujem za krasne slova♥♥♥..ale skor to vidim opacne..snad mi das nejaku malu robotku,ak sa ta cukrarnicka alebo restika podari Tebe:))


    Lucka:dakujem ti moooc mooc♥♥♥


    Ajka zlata,dakujem ti z celeho srdiecka♥♥♥


    Katka:myslim,ze vsetko zostane po starom ako je....clanocku sa velmi tesim,a som poctena,a uvidim,co mi zivot dalej prinesie..hlavne nic neocakavam,..necham sa prekvapit:)..DAKUJEM TI♥



    VŠETCI:

    Nesmierne moc Vam dakujem za Vase nadherne slova,a tolko chvaly,ktoru si vobec nezasluzim,a cítim sa v rozpakoch..az nechapem...a tesim sa,ze na svete su este stale dobrí ludia,ktorí vedia tak krásne zahriať pri srdci aj takto na dialku..všetkym Vam posielam jedno velke OBJATIE♥

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Připojuju se ke gratulantům, stoprocentně si to zasloužíš, na tvůj blog chodím pravidelně a obdivuju nápady i fotky. Taky ráda peču, ale tvých kvalit bohužel nedosahuju. Moc hezký článek, škoda, že u nás se časopis koupit nedá.
    Přeju hodně čtenářů!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Super, gratulujem a píšem maminke nech mi kupi miau a odloží ! foto tam maš super

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Martinko, ty jsi ale kočka, mňau a mňam na všechny na recpty :))

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Stylish fox: dakujem ti moc,a nech sa ti MIAUko dobre cita:)♥


    La Cuoca: Evka, tesim sa,ze si sem zavitala,a dakujem za mile slova:)od takej kocky sa dobre pocuvaju♥

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Gratulujem Martinka, super clanok, velmi drzim palce.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Wanda: dakujeeem moooc♥♥


    Katka: zo srdiecka dakujem♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  24. GRATULUJEM, krásny článok. Stotožňujem sa s tým čo si povedala o kopírovaní, o tom, že kilá sú najhoršie negatívum tejto tvorivej činnosti, že polovičky sú najväčší fanúškovia, že taký šikovný zmeták by sa zišiel aj mne a keď sa sen stane skutočnosťou, rada prídem na koštovku (nie je to až tak ďaleko k vám :) ).

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Kinga:dakujem ti moc za mily komentarik♥krasne si to zhrnula:)..a keby raz nahodou,tak si vzdy vitana..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Blog gycovy a ty vyzeras na udrzovanu styridsiatnicku... Hmmm...

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Anonymny: dakujem za nazor,a aj za spestrenie komentarov:)az sa mi to nezdalo,ze su tu len same pozitiva:)

    OdpovedaťOdstrániť
  28. ahoj mati. som dlhorocny predplatitel MIAU a vdaka nemu sa ku mne dostal tvoj blog. velmi zaujimave recepty, dnes si dokonca uz aj idem urobit cesto na maslove rozteky a zajtra peciem :) chvalim aj fotky. prajem nech ti to stale dobre vari a pecie a snad jedneho dna k tebe pridem do kaviarne. ked to tam bude perfekcionisticky nastajlovane ako na tvojich fotkach, budem pravidelny host :) zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Martinka, gratulujeeem :)) krásny článok, tak ale aký iný by mal byť, keď je o Tebe a Tvojom blogu :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Zuzanka: velmi sa tesim,ze si si sem nasla cestu cez MIAU a paci sa ti tu:)verim,ze sa ti rozteky podarili,a vykuzlila si tak doma vonavu chrumkavu atmosferu:))dakujem za mile slova,moc si ma potesila♥


    Andurejka: dakujem ti moooooc♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  31. Martinka, aj ked vase niektore recepty uz poznam a aj som ich s uspechom odskusala, vas blog som objavila az teraz. Urcite sa sem budem pravidelne vracat po inspiraciu. Drzim palce, aby sa vam vas sen s cukrarnou splnil a slubujem, ze budem vernou zakaznickou (som z NR):).

    OdpovedaťOdstrániť
  32. Anonymny: dakujem za krasny komentarik,a tesim sa,ze recepty skusate :))ak sa raz nahodou snicek zadari,budem sa na Vas tesiiit♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  33. Si absolutně nádherná a nechápu jak může mít taková skvělá kuchařka takovou super postavu. Už od doby, co jsem viděla fotky tvé svatby jsem si říkala, jo takhle chci taky žít, máš úžasný blog, nádherné fotky, doufám, že máš i nějaké zápory, abych se nemusela jít zahrabat:D

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Kristinka: nesmierne moc dakujem za take lichotove slova,ktore si ale vobec nezasluzim...od nadhernej mam daleko,a od super postavy este dalej:))..velmi si vazim tvojho obdivu,ale som len bezny clovek s kopou nedokonalosti,takze zahrabat sa rozhodne nemusis:))

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...