štvrtok 17. marca 2011

Šalát z avokáda,kukurice,a červenéj fazule s limetkovým vinaigrette


Po maratóne skúšania a následného konzumovania sladučkých dezertov,som teraz tak "trošku" na diéte..:))už bolo načase:)...ale nebojte,sladké inšpirácie Vám budem prinášať aj nadaléj..veď predsa tu mám ešte môjho "sugarholika",a ten diétu rozhodne nepotrebuje:)

Šalát z avokáda,kukurice,a červenéj fazule s limetkovým vinaigrette:
(inšpiracia www.jennysteffens.blogspot.com)

avokádo ( 2 kusy )
rajčiny
1 konzerva kukurice
1 konzerva červenej fazule
jarné cibuľky (ja som nepoužila)

Limetkové vinaigrette:
2 limetky
3 PL oliv . oleja
2 CL soli
čerstvo mleté korenie

Zeleninku pokrájame,zmiešame,a prelejeme dressingom...a je to:)

Dobrú chuť!!!! Print Friendly and PDF

10 komentárov:

  1. Hmmm, zaujimava kombinacia ;o) ako vzdy krasna fotecka. Tiez sa chystam na jeden gastronomicky experiment v avokadom, uvidim ako to dopadne. Dnes som experimentovala s polentou, lebo sa mi "susila" v skrinke uz asi pol roka a nedopadlo to dobre ;o))) Stava sa...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mariannka,moc dakujem:)))a tesim sa uz na tvoje avokadove experimenty:)no,a polenta ma veelmi specificku chut,myslim,ze nesadne kazdemu...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Matka, ked som zocila tento salatik, skoro mi ociska vypadli :) prave som robila na podobnu notu, presnejsie s 3 rovnakymi ingredienciami: avokado, kidney beans, limeta, hruska :) recept som nemala ziadny, len som skombinovala to, na co som mala chut a co som prave mala doma :)) salat sa vydaril, aj ked ked niektori tvrdia, ze zelenina sa s ovocim kombinovat nema. podla mna blbost :) raz za cas kludne moze byt, no nie? receptik neviem teda ci pridam, lebo nechcem vyzerat akoze opakujem :)) krasny den Matusik!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Maťka, ja strááášne moc ľúbim avokádo a tak asi tvoj šalátik vyskúšam :-) Vyzerá tak dobre, že som ostala strašidelne hladná (ou veď je už obeeed ) :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj,Evinka:)chi,opat zauradovali nase spolocne chute,vsak?:))))a ja teda vooobec neuznavam ziadne pravidla o miesani ci nemiesani zeleninky a ovocia,hlavne ,ze to chuti:)a ta tvoja kombinacia urcite chuti,takze budem rada,ak receptik pridas:)ved to uz kazdy musel zbystrit to nase telepaticke varenie:))))krasny den aj tebe..

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tinka,budem mooc rada,ak vyskusas:))dufam,ze bude chutit..dobre chute k obedu teda prajem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. mňam takéto jednoduché receptíky ja veľmi môžem, hlavne keď je vonku pekne a treba niečo veľmi rýchlo ukuchtiť!hehe a tiež sa smejem ako s Evičkou H. ste pridali podobné receptíky:))

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Evka,hej,hej..je to taka vdacna rychlovecka:))..chi,veru, stava sa nam to s Evkou H. casto:)))))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Lacná, rýchla a chutná rychlovka, čo viac si môžeme priať ked sa nestihá navariť :)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...