nedeľa 8. januára 2012

Giveaway


A je to tu !!! prvá Giveaway v tomto roku :)...mojou odmenou za Vašu pozornosť a krásne komentáre bude opäť milé..malé..sladké....PREKVAPENIE z mojej kuchyne :)
Pravidlá sú viac ako jednoduché:
1. byť mojim fanúškom tu cez blogger alebo na facebooku
2. napísať pod tento príspevok odpoveď na otázku : "aké bolo Vaše najkrajšie prekvapenie? "
3. každý môže odpovedať iba raz,a fanúškovia z facebooku,ktorí tu nie sú prihlásení,nech sa nezabudnú podpísať po komentár facebook menom,aby som si ich vedela priradiť...(anonymné komentáre bez podpisu do súťaže nezaradím)

Giveaway ukončím o 15.00 hod v nedeľu 15.1.2012 ...


ĎAKUJEM VÁM ♥♥♥ Print Friendly and PDF

75 komentárov:

  1. Jeeee :-) Moje překvapení bylo, že přítel mi po šesti letech dal k Vánocům poprvé dárek, který mě OPRAVDU potěšil, a to předplatné mého oblíbeného časopisu o bydlení- to jsem nečekala ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V živote? alebo na vianoce?
    Najkrajším prekvapením bolo keď mi niekto upiekol muffinky z lásky...
    Domči Kollárová

    OdpovedaťOdstrániť
  3. největší překvapení bylo, že jsem celý rok přežila ve zdravý a klidu... ne dělám si legraci...
    Asi, že jsem vyhrála soutěž :)

    a kdybych vyhrála tuto též, byl by můj život ještě více sladší :)

    FB: Lucie Křížová

    OdpovedaťOdstrániť
  4. najkrajšie prekvapenie? som zažila minulý rok na Vianoce od môjho brášku....vzťah máme síce celkom pekný, ale nikdy ma nezapájal do svojich aktivít..pod stromčekom ma však čakala od neho krabička, v nej ďalšia krabička a v nej papierik..bola to vstupenka na úžasný koncert svetového DJ-a Armina van Buurena, no najkrajší bol však komentár od brata - chcem, aby si spolu so mnou zažila ten úžasný a neopísateľný pocit na koncerte :)) zúčastnili sme sa a doteraz sú to spomienky, ktoré patria k mojim najkrajším...som vďačná Miškovi, že ma takto potešil - fanúšik z Facebooku - Kristína Chilli Paprička Králiková

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Maťka, ďakujem za krásnu súťaž:)Prekvapení bolo mnoho ale mojím najkrajším bol prvý pozitívny baby-test v roku 1995:)
    Teším sa na dobrôtku:)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nedá sa povedať ktoré prekvapenie bolo najkrajšie, zažila som ich viac, a každé bolo niečím iným výnimočné ♥
    A veeeľmi sa teším z novej Giveaway, som zvedavá akú fajnú dobrôtku si pre výhercu vymyslela :)
    Stanka M.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. fúúha.. ťažká otázka.. ale asi fakt, že ma prijali na moju vysnívanú vysokú školu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Najkrajšie prekvapenie, ktoré mi život dal, je môj manželík. Vydávala som sa pomerne stará, teraz sme spolu manželmi dva roky a tri mesiace. Už som neverila, že nájdem niekoho ako je on..... miluje ma ráno strapatú, ufrflanú keď som nevyspatá, neznesiteľnú keď som chorá, miluje ma takú aká som...

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ..najkrajsi darcek? mala by som asi napisat, ze moje 3 deti su najkrajsi a nezasluzeny dar /co je samozr. pravda/, ale ak neratam tieto "klasicke" zalezitosti, ako rodina, zdravie a bla bla /samozr. ze to je najviac, ale to uz je tak trochu klise/ ... takze ak sa na to pozriem z totalne egoistickej a materialistickej a neviemakej este stranky, tak najkrajsi darcek som si darovala tento rok pod stromcek ja sama, ked som si konecne po 33 rokoch marnych tuzob , zachranovania cudzich a stratenych psikov konecne zaobstarala psika vlastneho, kt. mi najprv roky nedovolili rodicia, potom si ho neprial manzel, potom prisli deti..no a tento rok nastal ten spravny cas plnit sny sama sebe ;-) a mam moju ciernu nadhernu gulicku. z pochopitelnych dovodov sa nepodpisem a prip. vyhru zo srdca zelam niekomu inemu. ale zaujala ma otazka, tak som si neodpustila odpoved ;-). Dakujem za Tvoj uzasny blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. najvacsie prekvapenie v mojom zivote boli asi rodicia cakajuci na mna s transparentom na zeleznicnej stanici:-DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Pro mě bylo největší překvapení, že o mě stál tak skvělý muž a že jsem pro něj nakonec taky docela vysněná holka:) Tvůj blog miluju, líbí se mi tvůj styl, takže jsem fanouškem jak tady na blogu tak na facebooku, jako Kristina Zapletalová

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ťažká to otázka... to ako keby sa moj priateľ spýtal: Preco ma lúbis? Nedá sa odpovedat ... sú to vsetko slová, skutky, nase bytie, uvedomenie si aký je zivot krásny, ked sa vieme tesit z malickostí, ked dokázeme pozitívne mysliet, ked zijeme tu a teraz, ked si vieme vázit ostatných, ked máme zdravé sebavedomie...ked máme priatelov, ved napr. aj tento blog ako aj vela dalsích blogov, je toho príkladom a prekvapení ze sa tu stretávaju krásni ludia, ktorý majú rovnakú vásen... je to iba malickost, ale mna milo hreje :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. najkrajšie prekvapenie materiálne bola kniha s poviedkami vydaná iba pre mňa od môjho manžela pod stromček (vtedy som si povedala, že ho chcem za muža :D)a nemateriálne dúfam, snáď niekedy príde a bude to mimčo :)
    a sledujem na FB a bloglovin ako MonicaInEssence

    monicainessence.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  15. mojim najväcsim pozitivnym prekvapenim doteraz bolo, ked som nahodou priatelovi (dnes uz manzelovi) nasla v sufliku snubny prsten pre mna :). prekvapenim preto, lebo sa dovtedy vzdy tvaril, ze sa zenit nechce..

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Boze snad uz u teba vyhram, chcem ochutnat nejaku tvoju dobrotku! :) Sledujem, mas jasne, uz odkedy si prispievala na mmb. Plus aj na fb, ale meno ti napisem ak bude potrebne, dufam ze to pochopis :) A prekvapenie? Fuha, asi ked mi kamarati na narodeniny zorganizovali oslavu. To bola pecka, no ani nie tak materialna, lebo si viem predstavit kolko energie ich stalo sa na tej oslave dohodnut a to si vazim:) A najvacsie prekvapko este len bude, ked uspesne skoncim zimny semester na skole :D Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Moje najkrajsie prekvapenie boli super palacinky od mojej lasky po narocnom a dlhom dni v praci korunovane snubnym prstenom v den mojich 30-tych narodenin. :-) (Andrea Behanova FCB fanusik!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Najväčším prekvapením pre mňa bol fakt, že vďaka môjmu priateľovi som z dievčaťa čo nezvládlo urobiť ani polevu na koláč dospela a chvíle v kuchyni sú pre mňa tie najkrajšie keď môžem variť pre neho a pre mojich blízkych ♥
    (facebook) Barby Boba Sokolová

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Já jsem ještě asi nic takového nezažila, takže se snažím dělat si radost sama a letos se konečně překvapím kocourkem po kterém toužím od malička:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Bohužiaľ, najkrajšie prekvapenie som ešte nezažila, teda ak obe pod pojmom "najkrajšie" očakávame niečo veľkolepé :-D. Ale aby to neznelo tak depresívne, tento rok to budú samé prekvapenia, tak snáď vyjdu podľa mojich predstáv a možno jedno z nich budem na dlhší čas vo svojom živote pokladať za najkrajšie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Největší překvapení pro mě v poslední době bylo asi to, když na mě přítel zazvonil a ve dvěříc stál s 5ti růžema a bonboniérou:-)
    mrs.luczynka@seznam.cz

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  22. momentálne boli najväčším prekvapením venovania na vianočných darčekoch. Miesto jednoduchého "pre Katku" tam boli básničky, ktoré mierne naznačovali čo bude vnútri :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  23. zistenie, že láske treba dať šancu

    OdpovedaťOdstrániť
  24. u mna jednoznacne dve ciarky na baby teste, zas a zas (a zas) ;) ♥

    Ivana a Kinga blogger - krasne prispevky!

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Možno nie najväčším ( na to stále čakám), ale rozhodne veľkým prekvapením je pre mňa novoobjavená radosť z varenia, keď sa z každodennej nutnosti často spojenej s odporom ("bože, čo mám zas dnes uvariť"), stala opäť zábava a tak sa teším, že aj vďaka inšpirácii od Teba sa nebojím skúšať nové recepty, experimentovať s pre mňa novými surovinami a chuťovými kombináciami a dokážem si varenie zase užiť. Vďaka a budem sa tešiť na veľa skvelých receptov v roku 2012:)
    FB: Klaudia Goncalves

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Opravdové překvapení jsem zažila asi když jsem jela jednou z práce a čekala jsem zmrzlá na zastávce už asi půl hodiny a autobus nejel a já proklínala zimu. A v tu chvíli přišel přítel s termohrnkem plným čaje - kde se vzal, tu se vzal! Bylo to opravdu veliké a pozorné překvapení

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Najväčším prekvapením bolo ked mi moj priatel len tak z nicoho nic priniesol obrovsku kyticu bielych ruzi(ktore neskutocne milujem), nie zeby mi inokedy nedaval kvety ale vzdy to bolo pri vyroci ale narodeninach ale toto bolo iba tak z lasky :)
    FB: Miška Compľová

    OdpovedaťOdstrániť
  28. Mojim najväčším prekvapením bola kytica bielych tulipánov, ktoré som od priateľa vôbec nečala, lebo on na kvety veľmi nie je :)

    FB: Alenka Čuliková

    OdpovedaťOdstrániť
  29. tak u mě největší překvapení - zásnubní prstýnek k narozeninám.
    Věrka

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Pre mňa bolo najväčším prekvapením keď som sa raz ráno zobudila a na chodníku pred mojím domom bolo farebnými kriedami cez celú cestu napísane Milujem ťa ♥ od môjho priateľa :-)

    monika.dobiasova@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  31. no mna vedia prekvapit rozne veci-ze ma prijali na tu skolu na ktoru som chcela ist, ked moja najlepsia kamaratka prisla na moju oslavu narodenin zo sicilie kde zije, ked mi priatel doniesol kvetinku aj ked je extremne neromanticky typ :P.....atd atd :)

    OdpovedaťOdstrániť
  32. najvacsim prekvapenim v mojom zivote bolo zistenie, ze vsetko je tak, ako ma byt a ze aj tie najhorsie veci, ktore sa stali, napokon mali svoj vyznam.

    viacstylu@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  33. nedokazem odpovedat konkretne, je toho viac:)

    beautybybellatrix@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  34. Matka, tazko vybrat najkrajsie, stale zazivam nejake prekvapenia a to najvacsie prekvapenie ma dufam este len caka :) Ivanka, nadherny prispevok! (evitchka)

    OdpovedaťOdstrániť
  35. Ahojky Martinka tak mým najvačším prekvapením v minulom roke bolo moje dietatko-vytúžené dievčatko!A nič sa nezmenilo-prekvapuje ma dodnes-svým usmevom,svojou krásou a svojou roztomilostí!Prajem vela dalších úspechov v kuchyni,tvé receptíky sú dokonalé!Michaela

    OdpovedaťOdstrániť
  36. Ahoj Martina;),O tvojom blogu som sa dozvedela len nedavno (cez casopis Miau) a musim povedat ze po preskumani tvojich fotiek a archivov a proste celeho blogu som unesena.Naozaj blog na urovni.Krasny,farebny,chutny,esteticky a tvoje fotky su absolutne genialne. Sledujem par blogov o vselicom...nielen vareni,ale aj mode,interior design a podobne.Vascina je anglickych a americkych a tak som velmi rada za aj Slovensko ma blogy na svetovej urovni. Zelam ti vela uspechov a vela novych napadov. Monika Tothova (momentalne UK )

    OdpovedaťOdstrániť
  37. Najkrajším prekvapením pre mňa bolo zistenie o sebe, že keď skutočne niečo chcem, zatnem zuby a pridám k tomu veľa odhodlania, dokážem to, čo sa mi prvotne zdalo nedosiahnuteľné. Zbožňujem tento blog a teším sa na ďalšie a ďalšie príspevky... <3
    FB: Monička Gasparova

    OdpovedaťOdstrániť
  38. Moje nejkrásnější překvapení? Asi když mi přítel na Vánoce daroval pejska (už jsou to 4 roky), ale vlastně když nad tím tak přemýšlím, tak přítel mě vždy velmi potěší a ví čím mi udělat radost. Poslední vánoce mě obdaroval předplatným foodu, 2 kuchařkami, zapékací miskou a spoustou dalších věciček ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  39. Nejkrásnějším překvapením pro mě je, když se přítel vrátí z práce z Prahy o den dříve bez ohlášení ;-) . Celý týden se vždycky nevidíme a mooc mi tu chybí :-(.

    FB Klára Řezáčová

    OdpovedaťOdstrániť
  40. sleduju prres bloglovin :)

    nejhezci byly asi klice od bytu

    OdpovedaťOdstrániť
  41. Velmi milym prekvapenim bola moja najoblubenejsia kniha, ktoru som dostala od kamosky na Vianoce, ale myslim, ze take to uplne ze najkrajsie prekvapenie este len zazijem....
    FB Veronika Janíková

    OdpovedaťOdstrániť
  42. najkrajšie prekvapenie bol pohľad na moje krásne bábätko, keď sa narodilo - "to vážne môže byť niečo také krásne?!" ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  43. moje největší a nejhezčí překvapení bylo, když mi naši po 12letech, kdy jsem byla jedináček, řekli že budu mít bráchu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  44. najvacsie a najkrajsie prekvapenia zazivam takmer kazdy den s mojou velkou rodinou
    FB Maria Laclavikova

    OdpovedaťOdstrániť
  45. Prekvapenie??? No mňa najviac prekvapilo asi to že keď som si myslela že sa niečo nedá a ono to šlo a celkom ľahko (len som to ja musela chcieť)...a ešte by ma prekvapilo keby som vyhrala:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  46. Mojim prekvapením bolo prve miesto v sútazi o najvásnivejsí recept :)

    OdpovedaťOdstrániť
  47. jedno z mojich naj prekvapeni bolo, ked mi v takom blbom obdobi, ked cloveku nejde nic, poslal moj muz, vtedy este priatel kyticu kvetov s odkazom :-) taka som bola v soku a triasli sa mi ruky, ze som ani nevedela podpisat preberaci papier :-) citlifkaaaa :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  48. Matka ,mojim naadhernym prekvapenim je moj vnucik BILAL ,ktory mal vcera 1.mesiac :)) ...pa ALKA

    OdpovedaťOdstrániť
  49. Dobrý večer,
    Největší a zároveň nejkrásnější překvapení je náš syn. Největší překvapení bylo otěhotnění na ,,první,, pokus a nejkrásnější překvapení dostáváme od něj každý den. Někdy je překvapení úsměvné, třeba první jeho slůvka, a jindy zas nevím zda mám brečet nebo nadávat, jako dnes – celá pohovka zašpiněná od jogurtu. A tak máme to naše překvapení každý den:-)
    S pozdravem Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  50. ach najkrajšie prekvapenie... ani neviem teraz najväčšie ale takých malých si pamätám veľa. ako som raz išla čakať priateľa na vlakovú stanicu. a ked som práve vychádzala z bytu..otvorila som dvere a za nimi stál on :)
    renata.zelna@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  51. Prekvapení som zažila veľa, no v pamäti mi zostáva asi najväčšie z detstva, keď som mojej maminke pred Vianocami ukazovala bábiku vo výklade hračkárstva. Pod stromčekom som si našla presne TÚ vysnívanú bábiku a nevedela som pochopiť "Ako to ten Ježiško vedel :)"

    <>

    OdpovedaťOdstrániť
  52. Mojim najvacsim prekvapenim doposial bolo, ked som sa uz zoparkrat chcela pozriet na mobil, kolko je hodin, no predtym mi v mysli prebehli nejake ciselka, a znenazdajky, cas bol na minutu rovnaky v mojej mysli, aj na mobile. To su take mile situacie, zdanlivo zanedbatelne, no na nic ine si nespominam. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  53. Prekvapení som zažila veľa, no v pamäti mi zostáva asi najväčšie z detstva, keď som moj ej maminke pred Vianocami ukazovala bábiku vo výklade hračkárstva. Pod stromčekom som si našla presne TÚ vysnívanú bábiku a nevedela som pochopiť "Ako to ten Ježiško vedel :)" (oprava príspevku :))
    FB: Miška Verešová

    OdpovedaťOdstrániť
  54. Najkrajšie prekvapenie bolo pre mňa, keď som náhodne stretla svoju lásku a od prvej chvíle som si bola istá, že len on môže byť láskou môjho života. (FCB priateľ Jana ČOPÁKOVÁ)

    OdpovedaťOdstrániť
  55. Mojim najvacsim prekvapenim bol moj uz teraz manzel, par krat som ho uz zahliadla predtym (popravde som si ho akosi nevsimala velmi), ale pri jednej pre mna vyznamnej prilezitosti som jeho "nekonecne-modre" oci zahliadla tak intenzivne,ze uz som sa ich nepustila..a najkrajsie na tom bolo to, ze rovnako (sice s hnedymi ocami) som mu padla v ten den do oka ja :)))...a uz navzdy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  56. Najkrajšie prekvapenia sú pre mňa malé drobnosti od manžela, ktoré mi daruje "len tak", bez toho, aby som mala nejaký sviatok. Naposledy to bol malý anjelik, predtým krásny šperk...jednoducho drobnosti, ktoré mi vždy vyčarujú úsmev na tvári ;o)

    OdpovedaťOdstrániť
  57. pre mna bola velmi mile prekvapenie ked som nasla tento blog je uzasny:)

    OdpovedaťOdstrániť
  58. Najkrajšie prekvapenie v mojom živote bolo, keď ma manžel požiadal o ruku, pretože v tej chvíli a na tom mieste by som to nikdy nečakala :) manžel vie, ako veľmi milujem prekvapenia, takže mi ich často vymýšľa... posledné krásne prekvapenie bolo, keď mi na Vianoce daroval ručne robené ružové biliardové tágo :)

    Patrícia Long

    OdpovedaťOdstrániť
  59. Mňa najviac prekvapil tehotenský test, keď mi 1.1.2010 ukázal 2 čiarky :)
    čo prekvapil?! bola som v šoku :)

    Diana Kacmar (facebook)

    OdpovedaťOdstrániť
  60. Moje najvačšie prekvapenie som zažila príve dnes....Môj najlepší kamarát,kamarátka v mužskej koži študuje rok v Amerike -sme viac menej v minimálnom kontakte a dnes som otvorila schránku a vysypali sa mi pred kolená rôzne faktúry,odkazy,lístočky a medzi nimi -červená obálka ..Od neho rpiamo Z Ameriky ešte teplý novoročný pozdrav :)
    Plakala som šťastím a radosťou a dojatosťou a vlastne stále som z toho mierne v šoku :)))Dorota Mikulášová

    OdpovedaťOdstrániť
  61. Mojím najväčším prekvapením bolo zistenie, že Paríž "na živo" je minimálne stokrát taký krásny, ako si ho predstavujeme alebo ako ho vidíme na fotkách. :)
    Facebook: Nina Homolová

    OdpovedaťOdstrániť
  62. Jelikož jsem poslední dobou dostávala na Vánoce dárky, o které jsem si "řekla" anebo jsem si je dokonce musela koupit sama, tak moje nej překvapení na Štědrý večer byl dárek od bráchy, a to dárkové balení knihy o bylinkách, vč. krabičky na recepty z nich a dóziček na ně :) Byla jsem ráda, že jsem po x-letech opět překvapená =)

    OdpovedaťOdstrániť
  63. Najvässim a najkrajsim mojim prekvapenim bolo,ked mi moj manzel, na nase prve vyrocie natrhal kvety na luke a priniesol mi ich az do postele :)
    fb:Sandra Necova

    OdpovedaťOdstrániť
  64. Najvacsie prekvapenie je asi to, co absolutne necakate, zeby sa mohlo stat prave vam...ok, snivate, ale ozaj sa to splni? Idem si po tehotensku knizku, aby mi lekar potvrdil tehotenstvo, nakolko predtym dovolenkoval...a on zrazu - ale oni su tam dve! Nie dve, tri...nie, nie, opravujem, su len dve...tak toto nik necakal! Bola to len taka hlboka tuzba a splnila sa, vymodlili sme si ich :o) Mojim, nasim najvacsim prekvapenim su nase dvojcata :o)
    Klaudia Kosnacova Halaksova na FB

    OdpovedaťOdstrániť
  65. Najvacsie prekvapenie(radost) som zazila v den ked sa moja dcerka narodila v den narodenin mojej skvelej maminky...dondes tomu nechceme verit kedze moj termin bol uplne na ine dni a mesiac...nezabudnitelne prekvapnia sa deju ;-) X x
    Marcela Hascakova na FB

    OdpovedaťOdstrániť
  66. síce bábo zatiaľ nemám ani ma nikto o ruku nepožiadal ale najkrajšie a najväčšie prekvapenie v tej najbližšej dobe bolo, keď som zistila, že stále existujú čestní ľudia. konkrétne som stratila rukavice v autobusy a šofér ich našiel a mi ich bez problémov vrátil (tie kožené rukavice bol darček od môjho brata a mala som ich necelý týždeň
    Magduska Kratochvilova na FB

    OdpovedaťOdstrániť
  67. ...ja si moc prekvapení neužijem, lebo moja intuícia každé dopredu prekukne, avšak z takých naozaj prekvapivých bol minuloročný vianočný darček od bývaleho priateľa - paraglidingový tandemový zoskok :-) ...bolo to úúúúúúžasnéééé :-D a teraz si hľadám paraglidistu :-D Mária Briestenská

    OdpovedaťOdstrániť
  68. hmmmmmmmmm...no to asi budem musiet trosku porozmyslat....prekvapive bolo asi to ze sa moj idol zalubil prave do mna, secreeeeeeeet....:) dakujem za krasne inspiracie na tvojom blogu a prechutne recepty, sirim tvoje dobre meno :) Michaela - fanynka vsade :) ( www.michaelacards.blogspot.com)

    OdpovedaťOdstrániť
  69. Najväčšie prekvapenie, keď som sa dozvedela, že prázdniny strávim v New Jersey :))). Potešilo :)
    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  70. Najväčším prekvapením boli septembrové zásnuby :) Keď si priateľ z ničoho nič kľakol predo mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  71. Ahoj :) Nemám bloggspot ale som som na fb vaša fanúšićka :) Barča Fyctive Kačková :) A moje najkrajšie prekvapenie? Keď som si celá napajedená našla pod stromčekom malé rozkošné mačiatko-môjho Murka :) Odpočívaj v pokoji cukrík :)

    OdpovedaťOdstrániť
  72. Největší a nejkrásnější překvapení byly oba moje těhotenské testy. A co se týká překvapení v podobě daru - tak asi před třemi lety jsem dostala robota Kitchenaid, kterého miluju a vzhledem k jeho ceně jsem opravdu nečekala, že ho dostanu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  73. najväčšie prekvapenie bolo zistenie, že existujú ľudia ako ty a Peťka... Ľudia, ktorí plnia dievčenské sny o dokonalej svadbe :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...