streda 11. januára 2012

Zázraky sa dejú III

Áno,ešte stále to považujem za zázrak,že mám opäť to šťastie predstaviť Vám ďalšie dva časopisy,kde som mala tú česť objaviť sa ,a prispieť svojou maličkosťou :)
Za časopis EVA ďakujem redaktorke Soničke Košíkovej,šikovnej "nevestičke" Peťke Andelovej a fotografke Katke Žitnanskej ,a za časopis Nevesta ďakujem šéfredaktorke Kristínke Brezinovej,a fotografovi Martinovi Havranovi...
A v neposlednom rade ďakujem Vám všetkým ♥♥♥


Takže šup-šup do stánkov pre čerstvučké,voňavé číslo časopisu EVA...











a šup-šup klikať na virtuálne nakuknutie do časopisu Nevesta :)



















Print Friendly and PDF

34 komentárov:

  1. matka gratulujem!!!! uz o tebe budu vediet uplne vsetci!!! :) a evu si kupujem kazdy mesiac uz roky rokuce takze tesim sa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Martinkaaa kukaj tot....tlieskam ti ako mala :) PARADA!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Matka, som na teba taká hrdá!!!! Gratulujem!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ...gratulujem martinka...aj na facebooku u kataríny žitňanskej som videla vaše svadobné fotky a krásne boli...a teda klobúk dole, že si sa tak krásne nalíčila aj si všetko tak krásne napiekla

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ...pozrela som si práve tú nevestu...tie cupcakes so sukničkou nemajú chybu...och ja byť taká krásna a šikovná

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Maťka, gratulujem! Strašne Ti držím palce, si perfektná :-) Dúfam, že keď sa budem vydávať budem si u teba môcť objednať cupcakes :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Martinka to je uplna bomba hlavne ma zaujali tie inspiracie na svadbu...raz ked pride ten moj den tak si u teba urcite necham poradit ake darceky upeciem svojim hostom (inak tie jednoduche srdiecka v bielej a tmavej cokolade su perfektny napad) s pozdravom Miška PS: stale viac a viac prakvapujes :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Som hrdá na našu food blogerku, gratulujem, úžasná sexi fotečka, v zásteročke, sa nezdáš sexica

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Maťka som hrdá na to že ťa poznám, a gratulujem

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Maťka opäť gratulujem a už aj utekám kúpiť časák. Nevesta už je prečítaná koláčiky vypadajú super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Martinka, gratulujem, zajtra kupujem časopis, si proste šikulka! Darina

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Keby sme boli na MMB tak ti sem supnem takeho toho infantilneho smajlika, co tak tlieska, lebo teraz by bol uuuplne na mieste. Matka, nemam slov, si uzasna, sikovna, neskutocne kreativna. Do televizie s tebou, uplne vazne!! Taku krasnu svadbu vystrojit, klobuk dolu!! Do kazdeho detailu premyslene a zladene a este aj napecene. Ja ta chcem za kamosku:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. wow ja neviem co na to povedat :) jeden uspech za druhym, len tak dalej, zasluzis si to :) obrazok z Evy som si stiahla, zvacsila, a trochu aj oci ponamahala pri citani, ale nedalo sa inak :D nevydrzala by som do zajtra, kym by som si kupila casopis :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. woow woow woow Matka, ja som Ti hovorila,ze si proste uuuzasnaaaa. Gratulujem a tesim sa ,ze si taka uspesna...len tak dalej, Ti mas na to :))) ...pa Alka

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Barborka: dakujem ti moc:)prijemne citanie prajem:)


    Daira: dakujem♥


    Miska: dakujem ti moooooooc ♥


    Slavenka: dakujeeeeeeeem ti♥cmuk♥



    Salome: dakujem ti velmi♥ a mam velku radost,ze sa ti paci aj svadbicka:)♥


    Yvanielka: strasne moc dakujem♥ a bude mi velkym potesenim napiect ti na tvoju svadbicku:)


    Miska: dakujem ti velmi:)som rada,ze sa ti to paci:)



    Ivanka:zlata:)vsak musi byt v kuchyni obcas aj horuco:)))a dakujeeeeeem♥


    Tinka: ty pripad:)dakujeeem ti♥



    Ajka: dakujeeem ti,a nech sa ti casacik dobre cita♥


    Happy.lenulka: dakujeeeem moc♥


    Darinka.:dakujem ti♥a vazim si,ze si casopis kupis:)


    Lucka: panecku,tolko krasnych slov si ani nezasluzim...dakujeeeem ti♥..a ze za kamosku:)a kto sa u mna nikdy nezastavi,ked ide cez Nitru na chatu? :))))


    Sylvie: dakujem ti veeeeelmi moc♥a vazim si,ze si si kvoli mne ponamahala ocka:)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Matka, co napisat po tych vsetkych nadhernych komentaroch? To, ze mas moj hlboky obdiv, to predsa uz davno vies. Tie dve predchadzajuce prezentacie boli milym prekvapenim. No dnes mi padla sanka. Ty si posunula metu v slovenskom foodblogovani uplne inym smerom. Nadhera!!!!!!!!!!!!. Skladam hlboku poklonu tvojej sikovnosti, krase, nielen fyzickej, ale i krase ducha a tvorivosti. Nech sa ti dari aj nadalej nielen v blogovani, ale aj v sukromi.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Martinka ten mail uvedený tu v profile na blogu platí?

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ale ti sudičky nadelili:) Ja sa aj tak najviac teším na tú knihu:) Dúfam, že si raz otvorím kuchárku Dulce de Leche a na každý deň si tam nájdem niečo špeci:)
    Gratulujem z najhlbšej hĺbky srdca ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Mati hneď ako som ťa zazrela v novej Eve bežala som za drahým a povedala mu že toto je tá slečna ktorá ma vždy inšpiruje pri kulinárskych kreáciách a ktorú by som chcela ako hlavnú cukrárku raz na svojej svadbe! NÁDHERA a teším sa s tebou

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Maťka,
    nádherné veci sa dejú okolo teba, sen nejednej z nas, krásne sa na to pozerá, cíta a tieto milé komentáre, sak to je aký BALZAM na dušu, normálne ma to vtiahne a prezívam s tebou tu radost, to je SILA!
    Spoznala som ta na MMB v r. 2010 a prosila som ta o recept na taliansku kávovú torticku podla Evky- nebol tam uvedený a ty si bola taká ochotna, mi vsetko poslat mailom a ked som zistila aký to je nárocný recept, tak som sa toho zlakla. Velmi ma potesilo, ked si mi v tedy napísala, ze keby si bývala blizsie by si mi ju upiekla pre moju dcérku na 1. narodeniny.... a teraz cítam, aký je velký dopyt po Tvojom kulinárskom umení, urobila si úžasný skok v pred, gratulujem, nech sa Ti darí...

    P.S. asi sa prestahujeme niekde blizsie :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Adrianka: ja uz naozaj ani neviem ako podakovat za vsetke vase nadherne slova..a ty vies vzdy tak specialne potesit a zalichotit..moc si to vazim,a dakujem♥ a tvoje dcerky maju velke stastie,ze maju mamku,ktora vie tak milo pochvalit,a pohladit aj slovom♥


    Yvanielka: mailik plati:)


    Janya: Janka,a ja ti zas z najvacsej hlbky srdca DAKUJEM ♥ kiez by som ta raz mohla potesit mojou knizkou,a ty zas mna na oplatku potesit tou tvojou,kde by som si urcite isla oci nechat♥



    Lotta: jej,to je mile:)velmi ti dakujem,a silno dufam,ze raz budem mat tu cest piect na tvoju svadbicku:)


    Mirka: ahoj Mirka,pamatam si to,ako keby sme spolu pisali vcera,a pritom to uz su skoro 2 roky..ale ten cas leti,vsak?..,z dcerky je uz urcite velka krasavica ..Angelina,ze? ...dakujem ti za krasne slova,a veru som vdacna aj za tie vsetky ostatne...ja som doma od rodicov pochvalu nikdy nedostavala ,a ani nedostavam,takze pre mna je to tu naozaj ako "balzam na dusu" a vazim si to♥

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Martinka aj ja sa pripajam k dlhemu zastupu gratulantov:) Velmi sa tesim spolu s tebou z takeho fantastickeho uspechu. Ja uz stracam prehlad kolko tych casopisov bolo:) a ty urcite stracas prehlad o tom kto vsetko ti gratuluje a pise:))) No to vies medialne hviezdy to maju tazke,chichi...:) Och, a tie kolaciky na foteckach vyzeraju tak krasnucko a sladuuucko a ty tiez:)) Prajem ti z celeho srdiecka nech sa ti aj nadalej dari a nech sa v kulinarii stale takto skvelo posuvas dalej a dalej...

    OdpovedaťOdstrániť
  23. jeeej, Martinka, hneď zajtra kupujem :))) Ty už by si si mala viesť taký ten album s výstrižkami, chichi :) a krásne fotky v kuchyni, vážne! juj :)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Martinka, gratulujem, gratulujem, gratulujem. Tlieskam, tlieskam, tlieskam. Len tak ďalej. Nemám viac čo dodať.
    DanaTN

    OdpovedaťOdstrániť
  25. Evka: dakujem Ti z celeho srdiecka♥ ty pripad:)no,mam to veru tazke,chi:)))))


    Andurejka: Andrejka,dakujem ti,a prijemne citanie prajem:))♥a dakujeeeem aj za pochvalu,tesim sa,ze sa ti pacia:)


    Danka: dakujem ti kraaaaasne♥♥♥

    OdpovedaťOdstrániť
  26. Martinka, z celého srdca Ti želám ešte veľmi veľa takýchto krásnych "zázrakov" ... Jana :))

    OdpovedaťOdstrániť
  27. Martinka, si krasna na tej foto v Eve! Velmi sa mi tam pacis!

    OdpovedaťOdstrániť
  28. wooooooooooooow!!! martinka gratulujem! prepac, ze ti na vsetky prispevky pisem tak oneskorene, ale vyliezla som teraz z nory, lebo mam pred sebou najbrutalnejsie skusky mojho zivota a zo vsetkych ma vyrazili, takze sa ucim na opravne terminy:-D esteze mi pohlady na jedlo na blogoch robi dobru naladu!

    ... ale spat k veci: gratulujem k paradnym clankom, urcite si to zasluzis lebo tvoj blog je uzasny! zelam aj nadalej tolko stastia!

    P.s. clanky si vystrihuj, raz ich vnucatam ukazes:-DDD

    OdpovedaťOdstrániť
  29. Kinga: ♥


    Anetka: dakujem ti moooooc♥..joj,to ma mrzi tie skusky:(..ale ty si sikulka,urcite to zvladnes,aj ked odznova,ale ten pocit potom urcite bude stat za to..drziiiim palce!!!♥a casaciky odkladam,kym ich mole nezozeru:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  30. Janka:z celeho srdiecka dakujem♥


    Dorka: moooc ti dakujeeeem♥

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...