sobota 19. februára 2011

Omeleta bez mena:)


Bez mena preto,lebo popísať všetky suroviny do názvu by bolo nadlho..a zas dovoliť zožať všetku slávu len jednej,by bola diskriminácia:)..takže naša omeleta zostala bez mena:)..a mali sme slané raňajky..slááááva:)))))

Omeleta(2ks):
4 vajcia
soľ
korenie
jarné cibuľky
rajčina
slanina
avokádo
olej
maslo
syr

Vajcia si vidličkou prešlaháme,osolíme,okoreníme...na panvici si necháme zohriať olej s plátkom masla,chvílu si na ňom osmažíme cibuľku,vylejeme vajcia,rozlejeme ako palacinku,trošku poprehadzujeme od krajov,a opekáme..keď už sa nám bude zdať stred tuhý,na jednu polovicu navrstvíme slaninku,rajčiny,a avokádo,prikryjeme druhou polovičkou,a ešte chvilu opekáme..prenesieme na tanier,posypeme syrom,a opäť môžme posypať zvyšnou zeleninkou..podávame ihneď...
Dobrú chuť!!!! Print Friendly and PDF

10 komentárov:

  1. Matka, tak toto su ranajocky presne podla nasho gusta :) zapozerala som sa do jarnej cibulky na tvojej foto, mnam, tu som ju este tento rok nevidela :( krasne farebne a vesele ranajocky!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Evinka,aj ma napadlo,ze tieto ranajocky by si u vas urcite nasli miestecko:)a som rada,ze som sa nemylila:)uz len teda ,aby si jarnu cibulku zohnala♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. fiha, tak avokado v prazenici..."exoticke domace jedlo" :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dorka,tak,tak:)ale mozem potvrdit,ze sa to vsetko spolu luuuuubi:)♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Maťka tak takéto raňajky sú aj pre mňa numero uno :) voľakedy som bola na sladké ako ty no chute sa mi akosi zmenili:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Andrejka,som rada,ze som ti ulahodila:)a veru,chute sa menia..ja som napriklad kedysi kopor a cviklu nemohla ani citit,a teraz ich s radostou papam:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Omeletka mnam mnam mnam, tie robim dost pravidelne, vajicka zboznujem v kazdej podobe!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Andrejka,aj my lubime omelety,ale akosi som na to pozabudla..ale tato nam tak zachutila,ze sme si ju spravili 2 rana po sebe:)))no,musim si castejsie pripominat,ze existuje aj omeleta:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  9. ... No maťka vyzerá úžasne, dobrý nápad zajtra urobim praženičku na raňajky, dávno sme nemali ... Gabika(nogate)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gabika,dakujem:)))nech vam chuti prazenicka!!!!♥

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...